Verruiming Inlooptijd

Dinsdag 22 november 2016

U moet zich soms flink haasten om er ’s ochtends voor te zorgen dat uw           kind(eren) op tijd op school zijn. De inlooptijd is voor ouders met meerdere kinderen in verschillende gebouwen echt te kort. Wij hebben daarom de inlooptijd ‘s ochtends verlengd.

Vanaf maandag 28 november aanstaande gaat het als volgt:

Om 08.20 uur gaan de schooldeuren open.

Om 08.30 uur gaat de eerste bel. Deze bel is het signaal voor kinderen om in de klas rustig hun eigen plekje op te zoeken en zich klaar te maken voor de start van de dag. Voor ouders is het een “waarschuwing”: Let op! Vanaf nu heeft u nog 5 minuten om uw kind(eren) naar de klas te brengen!

Om 08.35 uur gaat de tweede bel. De lessen gaan nu  beginnen. De ouders verlaten de klassen. Wie na deze tweede bel nog binnenkomt is echt te laat.

Wij hopen dat we er met deze oplossing aan meehelpen om de dag voor u en uw kind(eren) fijn en rustig te kunnen laten starten!

Alleen wanneer uw kind start met een gym- of dansles vragen wij u ervoor te zorgen dat de kinderen om 08.30 uur echt binnen zijn.