Peuterschool de Vlinder breidt uit!!!

Zondag 3 juli 2016

Alle kinderen hebben het recht om te spelen, leren en ontwikkelen!

Vanaf 2 jaar kunnen peuters dit niet alleen thuis doen, maar ook samen met andere kinderen op een peuterspeelzaal. De Nicolaasschool wil in samenwerking met Peuter en Co zoveel mogelijk peuters de kans geven om met leeftijdgenootjes te spelen, te leren en ze een goede voorbereiding te geven op hun tijd op de basisschool. Om die reden komen er per augustus 2016 maar liefst 2 peutergroepen bij!

Naar de Nicolaasschool gaan is namelijk een feest, als je daarvoor bij peuterschool de Vlinder bent geweest!

Hebt of kent u kind(eren) die nog niet ingeschreven staan, maar wilt u ze wel de kans geven om te profiteren van alle voordelen die peuterschool “de Vlinder” biedt, kom dan snel langs voor een inschrijfformulier of meld u aan op de website van Peuter en Co. (www.peuterenco.nl)

Wij zijn in augustus klaar om nieuwe kinderen te ontvangen. Is uw kind daar ook bij?

Met vriendelijke groeten en hopelijk tot snel,

Nicolaasschool

Team “de Vlinder” (Peuter en Co)