Schoolgeld … maar voor wie?

Donderdag 9 november 2017

Er zitten meer dan 700 kinderen op de Nicolaasschool. Dat betekent dat er ook voor zo ontzettend veel kinderen schoolgeld wordt betaald. Het gebeurt regelmatig dat er via internetbankieren schoolgeld wordt betaald, maar dat daar niet de naam en de groep van het betreffende kind bij wordt vermeld. Zeker wanneer dan de ouder die het geld overmaakt een andere achternaam heeft dan het kind, is het voor ons heel moeilijk om goed bij te houden voor welke kinderen al wel schoolgeld is betaald en voor welke kinderen nog niet. U zou dan ten onrechte een herinnering van ons kunnen krijgen om te betalen.   Wij vragen u daarom, om bij “omschrijving” de naam en de groep van uw kind te vermelden.   Alvast bedankt!