BSO prinses Amalia en de Nicolaasschool

Woensdag 1 juli 2015

Kindercentrum Prinses Amalia gaat vanaf 24 augustus 2015 de buitenschoolse opvang voor de Nicolaasschool verzorgen in het schoolgebouw aan de Korfmakersstraat 12. (Beter bekend als de dependance 5-6.) De Nicolaasschool en het Kindercentrum gaan intensief samenwerken.

BSO Prinses Amalia  biedt opvang vóór en na schooltijd, op vakantie- of studiedagen, voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Het Kindercentrum brengt en haalt de kinderen uit school.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sandra van Oostenbrugge, plaatsing en planning medewerker van het Kindercentrum. U kunt haar het beste bereiken via de mail: sandra@kcprinsesamalia.nl of op telefoonnummer 010 2621733.

Ook kunt u uw kind inschrijven door gebruik te maken van het aanmeldformulier. Dit formulier vindt u in de folder die deze week met de kinderen mee naar huis gaat.

U kunt het inschrijfformulier ook op onze website invullen:

www.kcprinsesamalia.nl