S.S.R.-Rotterdam organiseert: Super-buurtdag

Maandag 14 mei 2018

Ter ere van het 100-jarig bestaan organiseert studentenvereniging S.S.R.-Rotterdam dit jaar verschillende activiteiten. Wij willen dit ook graag met heel de stad Rotterdam vieren en dus ook met de buurt waarin ons terrein zich bevindt. In samenwerking met Students4Society organiseren wij daarom een Super-buurtdag op Marconia (Marconistraat 77)!

Dit evenement zal plaatsvinden op woensdag 16 mei 2018. Het terrein zal voor alle buurtbewoners van Rotterdam-West en Schiedam-Oost van 13:00-17:00 gratis te betreden zijn. Kinderen zullen meer dan genoeg vermaak hebben met springkussens, een animatieteam, schmink en tal van spelletjes. De ouderen zullen een zich kunnen vermaken met bingo op groot scherm, bridgen, koffieleuten en kennis maken met elkaar en SSR!