Kerstdiner

Maandag 18 december 2017

Beste ouder(s)of verzorger(s),

De dagen zijn kort en donker, maar binnen doen we de lichtjes aan en maken we het extra gezellig … de kersttijd is weer aangebroken!

Donderdag 21 december staat de Nicolaasschool geheel in het teken van de kerst, met overdag onder meer een sfeervolle kerstviering in de gymzaal en

’s avonds natuurlijk een fantastisch kerstdiner!

Wegens groot succes zal ook dit jaar het diner verzorgd worden door alle ouders. Wij zijn ontzettend blij met uw enthousiaste bijdrage. Wij verheugen ons nu al op een gevarieerd buffet waar we met de kinderen van kunnen smullen!

Sommige ouders moeten op verschillende locaties een kind wegbrengen. Let op: De inloop is op elke locatie vanaf 17.40 en het kerstdiner start in elke klas om 18.00. Zo hebben alle ouders de gelegenheid om hun kinderen rustig te kunnen brengen.

Het kerstdiner eindigt op alle locaties om 19.00. Probeer uw kind(eren) op tijd op te halen. Wij houden rekening met de ouders die hun kinderen bij meerdere locaties moeten ophalen.

Tijdens het kerstdiner zijn er geen ouders in de klassen, ook niet om te filmen of fotograferen. Er is helaas ook geen ruimte in de school om alle ouders te laten wachten. Daarom bent u welkom om voor de school (bij de hoofdingang) een kopje warme chocolademelk te drinken en even op te warmen, voordat u naar huis gaat.

Vanaf vrijdag 22 december kunnen de kinderen genieten van twee weken vakantie.

We verwachten iedereen op maandag 8 januari weer op school.

Wij wensen u fijne kerstdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar!

Team Nicolaasschool