Kerstvakantie in Historisch Delfshaven

Vrijdag 15 december 2017

Kom in de Kerstvakantie naar Historisch Delfshaven!

Bekijk de Wijkexpositie "D11’s Verhalen", vind alle posters en puzzel voor een prijs!

11’jes

Delfshaven is een wijk om trots op te zijn. Leerlingen uit Delfshaven volgden de "Lees & Schrijf"-workshop en schreven een kort verhaal, een 11’je, over hun wijk.

Scholieren

De leukste 11’jes zijn uitgekozen voor deze expositie. Laat u opvrolijken door de creatieve verhaaltjes van de leerlingen van OBS Delfshaven, Nicolaasschool, RK Mariaschool en Van Oldenbarneveltschool.

Speurtocht met prijzen

Er zijn in totaal twaalf 11’jes. In ieder 11’je zit één letter verstopt, die samen een woord vormen. Vind ze allemaal en stuur je oplossing naar delien@hotmail.com. Je maakt dan kans op een leuke prijs!

Route:

Aelbrechtskolk Piet Heynbrug Voorstraat Schiedamseweg

Robert & (onze eigen) juf Kim

Het project is ondersteund door de gemeente Rotterdam en begeleid door twee schrijvers van avontuurlijke jeugdboeken, Kim Boonstra en Robert Deliën. In 2018 verschijnt hun boek "Draaikolken in Delfshaven." Voor meer informatie en contact: delien@hotmail.com of facebook/robertenkim-schrijveneenboek