Het keuzeprogramma begint weer!

Het keuzeprogramma begint weer!

Woensdag 23 augustus 2017

Het keuzeprogramma

De Nicolaasschool biedt kinderen al jarenlang een gevarieerd aanbod aan activiteiten waaraan zij na schooltijd op vrijwillige basis kunnen deelnemen. Dagelijks worden voor alle leeftijdsgroepen allerlei activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten zijn niet verplicht. Kinderen kunnen in overleg met hun ouders kiezen voor welke activiteiten zij zich graag willen opgeven.

De meeste activiteiten worden aangeboden in blokken van 4 of 5 weken. Veel activiteiten worden georganiseerd en aangeboden door de vak- en groepsleerkrachten van de school zelf. Voor andere activiteiten werken we nauw samen met bijvoorbeeld de SKVR, Punt 5 of andere specialisten. Er is voor ieder wat wils: kinderen kunnen zich sportief uitleven in de gymzalen, lekker knus gezelschapsspelletjes met elkaar spelen, hun ‘groene vingers’ aan het werk zetten bij activiteiten in de natuur, een muziekinstrument leren bespelen, extra oefenen op de lastigste Citotoets-onderdelen en nog heel veel meer…te veel om op te noemen!

De activiteiten van het Keuzeprogramma starten direct na schooltijd om 15.00 uur (of op woensdag om 12.30 uur) en zijn uiterlijk om 16.45 uur (of op woensdag om 14.15 uur) afgelopen. Deze week heeft uw kind een brief meegekregen over de activiteiten die starten in september. Wilt u erop letten dat als u uw kind opgeeft voor een activiteit dat uw kind daadwerkelijk alle data kan?

Leuk als uw kind ook een keer meedoet met een activiteit!

 

Terug

Schiedamseweg 227

3026 AN Rotterdam

010 - 462 49 08

info@nullnicolaas-school.nl