Projectweek Leer- & veerkracht van start

Maandag 21 augustus 2017

De tweede schoolweek starten we gelijk ‘positief’!

Die week zal in alle groepen de positieve psychologie een week lang centraal staan zodat we gelijk de goede mindset voor dit jaar te pakken hebben! Per groep is er ook een moment waarop de ouders welkom zijn, wat de kinderen erg leuk vinden. Uw kind kan u ongetwijfeld vertellen wanneer dit moment in zijn of haar klas is!

Op maandag-, dinsdag- en woensdagochtend hebben we, aansluitend op de inloop, ook speciale ouderactiviteiten in de ouderkamer op het hoofdgebouw in het kader van de positieve psychologie, leuk als u erbij bent!

Maandagochtend 28-8 is er van 8.50 uur tot 10.00 uur is er als opfrisser, net als vorig jaar, onder het genot van koffie en thee een korte presentatie door de directie over waarom we als school dit ook al weer doen en is er gelegenheid voor vragen.

Dinsdagochtend 29-8 gaan we tussen 8.50 uur en 10.00 uur met ouders aan de slag zodat u de positieve psychologie ook zelf even kunt ervaren.

Woensdagochtend 30-8: Nicolaasbioscoopfilm voor ouders!