Wilt u nieuwsberichten ontvangen van de leerkracht van uw kind?

Donderdag 5 april 2018

De Nicolaasapp heeft er een nieuwe leuke functie bij!!!

Vanaf nu hebben alle leerkrachten de mogelijkheid om u via de Nicolaasapp op de hoogte te houden van waar zij in de klas mee bezig zijn.

In deze groepsapp kan de juf of meester van uw kind leuke of informatieve berichten plaatsen over de klas van uw kind.

U wilt toch ook op de hoogte blijven?

Vandaag (05 april) krijgt uw kind een brief mee naar huis waarin wordt uitgelegd hoe u zich kan inschrijven voor de groepsapp van uw kind. Ook is er een mail gestuurd naar het bij ons bekende email-adres

Hieronder ook een korte uitleg.

Rechtsboven in uw scherm staat een tandwieltje. Wanneer u hier op tikt komen de groepen te voorschijn.

Vink de groep van uw kind aan.

Wanneer uw kind bijvoorbeeld in groep 5c zit is het handig om lid te worden van 'groep 5c' en de 'groepen 5'. Zit uw kind bijvoorbeeld in groep 7a, vink dan 7a aan en wordt ook lid van de groepen 7 enz...

Hierna voert u de naam van uw kind in.

Het wachtwoord dat u moet invullen staat in de brief.

Wanneer u meerdere kinderen op school heeft, kunt u uiteraard lid worden van meerdere groepen.

Bent u lid geworden van een groep, dan ontvangt u vanaf dat moment algemeen nieuws (voor iedereen zichtbaar) en nieuws uit de groep van uw kind (alleen zichtbaar voor leden van die groep)

Hoe mooi is dit!!!!!!